Om oss

Soffrea – Det skall vara enkelt att köpa soffa online

Det första som hände, som ledde fram till denna sajten, det var en frustration över att inte hitta rätt soffa. Vi var båda på var sitt håll mitt uppe i att byta bostad och behövde köpa nya möbler. De flesta möbler hittade vi lätt, men soffor tog lång tid på nätet och slutade ändå med ett flertal besök i möbelaffärer. När detta kom upp i konversation, att vi upplevt samma sak gällande soffor, då grundades tanken på Soffrea.se

Ingen av oss är experter på vare sig datorer eller möbler, men över tid har sajten ändå blivit till det den är idag. Vi fortsätter att göra det lättare och lättare att hitta en billig soffa på nätet, och nya soffor tillkommer hela tiden. Vi plockar även bort en soffa eller två mellan varven, men det är tydligt att det fylls oå mer än det försvinner, antalet soffor stiger mest hela tiden.

Skön nattsömn i en bäddsoffa

Vi utvecklar som sagt sajten kontinuerligt, och vi har lyssnat på de önskemål om utbud och funktionalitet som har trillat in. Så all ni som söker efter en bäddsoffa, kan andas ut igen. Vi kommer att lägga till kategorier på löpande band, så snart är det lika lätt att hitta bäddsoffor, hörnsoffor och soffor med divan som det är att hitta vanliga traditionella tvåsitsiga eller tresitsiga soffor.

Saknar du någon soffa?

Är det något ni saknar i utbudet får ni gärna tipsa oss via kontaktsidan. Försök att vara så specifika det går, då är chansen större att vi hittar ett par soffor som matchar det du söker. Vi har tyvärr inga möjligheter att besvara dessa önskemål, men gör vårt bästa för att söka rätt på så många av sofforna som går. Just att leta efter fler soffor är ett ständigt pågående arbete, det är hela syftet med Soffrea.se

Även ni som har andra tankar än att önska hjälp att hitta soffa är välkomna att skicka ett mail via formuläret. Vi läser allt, men har inga möjligheter att besvara annat än viktiga mail.